Pop-up-program

Det komplette pop-up-program består af 8 artister, som hver især optræder op til 3 gange i løbet af dagen. Hver enkelt performance varer som regel ikke mere end 10 minutter, de er akustiske, og eksakt tid og sted for de forskellige pop-ups bliver ikke annonceret inden. Læs mere om artisterne nedenfor.

 
 
Foto af Eric Klitgaard

Foto af Eric Klitgaard

Michala Petri

Badesøen Festival er enormt beærede over at kunne præsentere Michala Petri som en del af dette års pop-up-program. Hun er en sand virtuos og levende legende på blokfløjten. Hun har spillet i et utal af verdens store klassiske koncertsale og har også samarbejdet med tunge navne som Keith Jarrett og Palle Mikkelborg, ligesom hun har fået værker skrevet til sig af komponister som Per Nørgård, Pelle Gudmundsen-Holmgreen, Henning Christiansen og mange flere. Michala Petri har trods sin lange, succesfulde karriere stadig stort mod på nye eventyr, hvilket hendes deltagelse i dette års pop-up-program også vidner om. Senest har hun indspillet en single med bandet og anti-heltene Skammens Vogn.

www.michalapetri.com

 
HJAlteROSS-popup-so-me.jpg

Hjalte Ross

Et af 2018’s bedste albums hedder ‘Embody’ og er lavet af den unge danske sangskriver, sanger og guitarist Hjalte Ross. Der er ingen smarte gimmicks eller friske beats – i stedet er der fokus på sangskrivningen, og Hjalte Ross er en eminent sangskriver på niveau med de helt store. ‘Embody’ besidder nogle af de samme tidløse kvaliteter som de bedste plader med f.eks Nick Drake, Nico og Townes Van Zandt. Vi ser stærkt frem til, at Hjalte Ross besøger Badesøen Festival.

www.hjalteross.com

 
MRexen2-popup-so-me.jpg

M. Rexen

Det virker som om M. Rexen endelig er på vej til at få den anerkendelse, han så inderligt fortjener. Han er en ener på den danske musikscene, og hans ideer og evne til at gøre tingene anderledes er ren verdensklasse. Som performer er han ubarmhjertig, modig og intenst inciterende. Han har i 2018 og 2019 spillet flere udsolgte koncerter og er bl.a. også at finde på årets Roskilde Festival. På Badesøen Festival er M. Rexen en del af pop-up-programmet, og vi har absolut ingen ide om, hvordan han vil gribe det an.

Han er født i De Forenede Arabiske Emirater, bosiddende i en yurt et ukendt sted i Danmark. Han har rejst Pakistan rundt med Gunga Sain, arbejdet på boreplatforme i Egypten, været institutionaliseret i Danmark. M. Rexen har oplevet kærlighed, storhed, svigt, smålighed, og han rejser både i sit indre og ydre rum som et åbent, nysgerrigt og rummeligt væsen. Hans sange skaber møder mellem det eksperimenterende, tribale og kommercielle udtryk.

www.facebook.com/rexofyyyy

 
DawdaJobarteh-so-me.jpg

Dawda Jobarteh

Dawda Jobarteh er født i Gambia ind i en familie af fantastiske kora-spillere, som har givet lærdommen videre til Dawda. Han er fuldkommen fænomenal og virtuos på det vestafrikanske lut-lignende instrument, og ligegyldigt om han spiller traditionel musik fra Gambia eller fortolker sange fra hans nye hjemland Danmark, er det altid sublimt og fængslende. Han formår at kombinere det traditionelle med nye inputs fra især jazz eller gennem samarbejder med f.eks. CTM og Stefan Pasborg.

www.youtu.be/OXmsmoq2ppI?t=207

www.facebook.com/DawdaJobarteh.band/

 
Danseatelier-so-me.jpg

DANSEatelier

DANSEatelier er både et fysisk sted og en gruppe af 11 dansere, koreografer og venner, der arbejder inden for dans og bevægelse, både i København og internationalt. Som et kollektivt, selvorganiseret, kunstnerisk arbejdsfællesskab indgår personerne i DANSEatelier i hinandens samarbejder på kryds og tværs, og de har stået bag en lang række forestillinger og events siden 2015. Til Badesøen Festival 2019 optræder en mindre gruppering fra DANSEatelier som en del af pop-up-programmet.

www.danseatelier.dk

 
BadesøensSaxofonoptog-so-me.jpg

Badesøens Saxofonoptog

Det er ikke Badesøen Festival uden Badesøens Saxofonoptog. Anført af Jim Slade vil festivalens helt eget saxofonoptog fremføre sange af Boney M, Donna Summer og A-ha arrangeret udelukkende for saxofoner. Badesøens Saxofonoptog inkluderer flere prominente navne fra den vibrerende københavnske saxofonscene, og de er altid et lysende højdepunkt på festivalen. De gør det utrolig svært at være i dårligt humør.

www.youtu.be/1GePhxKjb1s

 
Sazorkester-So-ME.png

Albertslund Musikskoles
Saz-orkester

Der er højt til loftet i Albertslund Musikskole. De har deres eget symfoniorkester og sørme også deres eget saz-orkester. Orkesteret er ledet af Kenan Tekin og vi ser frem til at byde dem velkommen til festivalen!

Elever: Bogac Kaan Topcu (saz), Emil Mustafa Bicen (saz).

Gæstemusiker: Magnus Wiinblad (klarinet)

Lærere: Kenan Tekin (saz), Lukas Valdemar Høimark (guitar), Niels Ryde (bass), Mikkel Martin Egelund Brink (trommer og darbuka)

https://musikskolen.albertslund.dk/