Mariam the Believer + 1

– otte koncerter for i alt otte personer
– én sang per person

Send en email til mariamplus1@thelakeradio.com med fuldt navn og mobiltelefonnummer så er du med i konkurrencen. Læs mere nedenfor.

Mariam-t-Beleiver_by_martin_vallin_WEB.jpg
PHOTO Viktor Fume.jpg

Vind din helt egen private koncert inkl. festivalbillet

Otte heldige gæster på årets festival får mulighed for at opleve deres helt egen koncert med en af nordens stærkeste og mest udtryksfulde sangerinder – nemlig svenske Mariam the Believer aka Mariam Wallentin, som mange også kender som den ene halvdel af Wildbirds & Peacedrums. Som Mariam the Believer har hun udgivet to album og flere EP’er med egne kompositioner. Sange som “To conquer pain with love” og “Love makes us better” er gåsehudsfremkaldende mesterværker med et vigtigt og rent budskab. Vi skal elske hinanden, og vi skal lade kærligheden vise vejen.


På festivalpladsen vil et lille stykke græs omkranset af et hvidt havestakit være reserveret til de otte Mariam the Believer-koncerter, der går under navnet “Mariam the Believer +1”. Inden for hegnet finder man et lille bord og to stole, hvor Mariam sidder på den ene. Herfra vil hun for otte forskellige personer synge sange fra sine forskellige udgivelser. Der fremføres én sang for hver person, og nysgerrige sjæle med gode ører kan lytte med over stakittet.Hvordan deltager man i konkurrencen?

De heldige deltagere i dette mini-koncertformat findes via en lodtrækning i et live program på The Lake Radio.

For at være med i lodtrækningen skal man sende en mail til mariamplus1@thelakeradio.com med fuldt navn og mobiltelefonnummer og være klar til at tage telefonen den 13. maj fra kl. 16:00, når vinderne udvælges via lodtrækning live på The Lake Radio (www.thelakeradio.com).

Vært på programmet er den glade radiolegende Jan Sneum samt Rasmus Stolberg fra Efterklang, Liima og The Lake. Vinderne ringes op. Hvis telefonen ikke besvares, laves en ny lodtrækning for at finde en ny vinder, indtil otte vindere har taget telefonen.

Hvad vinder man?

De heldige vindere får altså både en festivalbillet og en sang personligt fremført af Mariam the Believer den 10. august på Badesøen Festival.

PHOTO-(self-portrait)-web.jpg